avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Am lucrat 5 ani cu conventie civila, s-a depus declaratia 112 pentru aceasta , deci s-au platit toate darile la aceasta, vreau sa stiu daca se pune vechime la munca aceasta perioada. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 5 Septembrie 2019
Perioada prestata in baza unei conventii civile nu constituie vechime in munca ..

Codul Muncii
art.16
....
(5) Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca.
....

Pentru stagiu de cotizare la pensie , intrebati la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila - vechime in munca andreeammihai andreeammihai Buna ziua, In perioada 2013-2015 am lucrat cu contract de conventie, am scos stagiul de cotizare de la Casa de Pensii Bucuresti. Din noiembrie 2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Se poate lua in considerare ca și vechime in muncă o perioadă ... MariaBizau MariaBizau Se poate lua in considerare ca și vechime in muncă o perioadă în care s-a lucrat pe bază de convenție civila (anii 2001-2003) cu un număr limitat de ore ... (vezi toată discuția)
Conditii vechime in munca adrianaszilagyi adrianaszilagyi Am lucrat intr-o primarie cu contract civil, timp de un an. Doresc sa stiu daca acea perioada se poate constitui ca vechime in munca. Multumesc. (vezi toată discuția)