avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primăria refuza sa înregistreze contractul de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primăria refuza sa înregistreze contractul de arendare pe motiv ca au trecut cel 15 zile

Buna seara ! Doamna din primărie care treburi sa imi înregistreze contractul de arendare făcut între mine si o alta persoana fizica , refuza acest lucru pe motiv ca au trecut cele 15 zile si nu mai am acest drept . Pe deasupra ma pune sa fac un alt contract cu data recenta știind foarte bine ca persoana care mi-a dat terenul este plecată in afara si nu mai poate semna un alt contract , spunându-mi sa semnez contractul respectiv si in numele lui . Ce pot face sa imi înregistreze contractul .

Alte discuții în legătură

Acordare subventii rodica_rodi rodica_rodi Buna ziua.Sunt administratorul unei firme ce lucreaza teren agricol in arenda luat de la persoane fizice cu care am incheiat contracte de arenda,inregistrate ... (vezi toată discuția)
Arenda zoicab zoicab Vreau sa inregistrez la Primarie un contract de arenda intre IF..... si SC..... .SC... are terenul in folosinta din 2001,terenul este cumparat dar fara ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte de arenda primarie relu12 relu12 Buna seara V as ruga si eu un raspuns pertinent. Am intr-o comuna mai multe suprafete de teren luate in arenda de la diversi cetateni. am incheiat contracte ... (vezi toată discuția)