avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act de identitate pentru vanzare-cumparare apartament
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act de identitate pentru vanzare-cumparare apartament

Buna ziua,
Mi-a expirat Cartea de Identitate si as vrea sa stiu daca la notariat, pentru vanzarea unui apartament, ma pot prezenta cu pasaportul, chiar daca sunt cetatean roman.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc achizitionarea unui teren dar proprietarul ... denisa_21 denisa_21 Buna ziua! Doresc achizitionarea unui teren dar proprietarul se afla in Anglia. Din pacate in 2019 i-a expirat cartea de identitate, acum abia a nascut si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt născută în r.moldova. dețin dubla cetățenie. ... AndairaM AndairaM Bună ziua, Sunt născută în R.Moldova. Dețin dubla cetățenie. Cartea de identitate cu viza de reședință în România expiră în 2024, Sunt nevoită ... (vezi toată discuția)
Procura pentru ridicarea cartii de identitate updatingeti updatingeti Buna ziua, sper ca ma veti putea ajuta cu o informatie... Intre Craciun si Anul Nou am depus actele pentru eliberarea cartii de identitate (expirase) in ... (vezi toată discuția)