avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent insertie

Buna ziua,

In situatia inchiderii unui punct de lucru unde angajata beneficiaza de stimulent insertie (intoarcere mai devreme din CIC), va rog sa mi spuneti cand poate fi incetat contractul de munca al angajatei si care sunt obligatiile angajatorului pana la incetare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 5 Septembrie 2019
Pe durata platii stimulentului de insertie , un salariat/o salariata nu poate fi concediata decat pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avand in vedere toate modificarile din ultimul an ... CarmenCrina CarmenCrina Buna ziua, Avand in vedere toate modificarile din ultimul an aduse articolelor de lege cu privire la concediu crestere copil si perioada de acordare ... (vezi toată discuția)
Concediere Daniel_Caciula Daniel_Caciula Buna ziua, m-am intors la munca din concediul de crestere copil, iar acum iau stimulentul de insertie pana face copilul 3 ani, deoarece m-am intors mai devreme ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca dupa revenire din cic INGRID32 INGRID32 Buna ziua, Ma voi intoarce la serviciu cu 3 luni inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)