avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copilul parasit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copilul parasit

Bună seara!
Dacă tatăl care ma părăsit (am fost recunoscuta de individ). După moartea acestuia as putea sa moștenesc o cota parte din avere? El fiind divorțat dar încă 3 copii.
Cel mai recent răspuns: deea11 , utilizator 15:25, 6 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
DA, veti mosteni cota legala indiferent ca el vrea sau nu acest luctu.
Daca restul fratilor vor sa va ,,sara" la dezbaterea succesiunii, atacati actul in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
important e sa aveti ce mosteni
Cei drept, nu cunosc nimic dacă are sau nu! Stiu doar de o casă și o mașină! O valoare nu foarte mare.

gi-jane2 a scris:

important e sa aveti ce mosteni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune florina67 florina67 tata cu trei copii, numai unul este casatorit si are un copil.doreste sa lase mostenire locuinta numai nepoatei si restul averii in mod egal celor 3 ... (vezi toată discuția)
Se poate lasa mostenire astfel ? Dorky Dorky Bunicul meu are un baiat si-o fata, bunica, adica sotia lui nu mai traieste. Sa zicem ca eu sunt nepotul bunicului, fiul fetei lui. Bunicul are un ... (vezi toată discuția)
Succesiune si taxa de mostenire diacouroxy diacouroxy am si eu o intrebare tatal meu a decedat in urma cu 11 anii locuinta in care am crescut noi este inca pe numele bunicilor si ei decedati sa zicem ca nu sa ... (vezi toată discuția)