avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical in sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical in sarcina

Buna ziua
Dacă am concediu medical 3 saptamani fiind însărcinată afecteaza indemnizația pentru creșterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 6 Septembrie 2019
Poate afecta cuantumul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Mihaelaanca33 Mihaelaanca33 Buna seara ,am și eu o întrebare: lucrez din septembrie 2016 și în momentul de fata sunt însărcinată în 18 săptămâni...dacă din motive medicale ... (vezi toată discuția)
Cum afectează concediul medical calculul indemnizatiei Mihaelaanca33 Mihaelaanca33 Buna ziua! Am și eu o întrebare: sunt angajata din 1 septembrie 2016 iar în momentul de fata sunt însărcinată în 18 săptămâni. Dacă dn doctor îmi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Felialin Felialin Bună ziua. Am o întrebare pt dvs.sunt insarcinata iar concediul din ultimele 12 luni este de 33de zile iar acum sunt în concediu de lauzie cel cu codul 08 ... (vezi toată discuția)