avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna seara ,am și eu o întrebare: lucrez din septembrie 2016 și în momentul de fata sunt însărcinată în 18 săptămâni...dacă din motive medicale doctorita îmi dă concediu medical acest lucru afectează cu ceva indemnizația de creștere a copilului având în vedere că abia în septembrie împlinesc un an de munca !? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 17 Iulie 2017
Afecteaza doar cuantumul indemnizatiei pentru CCC, intrucat acesta se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii doi ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum afectează concediul medical calculul indemnizatiei Mihaelaanca33 Mihaelaanca33 Buna ziua! Am și eu o întrebare: sunt angajata din 1 septembrie 2016 iar în momentul de fata sunt însărcinată în 18 săptămâni. Dacă dn doctor îmi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere a copilului vlad_aurelian vlad_aurelian buna seara. ma numesc vlad si este pentru prima data pe un forum. daca am gresit cu ceva va rog nu ma injurati. am si eu o mica problema. sotia mea pe 24 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului albrodica albrodica Am si eu o intrebare referitor la indemnizatie. Sunt insarcinata in luna a 5 a, data posibila a nasterii va fi in martie 2017. Am lucrat cu contract de munca 5 ... (vezi toată discuția)