avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim pentru contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim pentru contabil

Buna ziua,

As dori sa stiu care este salariul minim cu care o persoana poate fi incadrata in cartea de munca cu functia de contabil.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 14:48, 29 Noiembrie 2009
ava_b a scris:

Buna ziua,

As dori sa stiu care este salariul minim cu care o persoana poate fi incadrata in cartea de munca cu functia de contabil.

Multumesc!


343302 Contabil

(Subgrupa majora 34, Grupa minora 343, Grupa de baza 3433)

Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale)

Un contabil nu poate fi platit dupa studii, ca si coeficient de ierarhizare. Contabilul trebuie platit in functie de obiective si competente la locul de munca.
Se stie ca este un volum de munca enorm, legislatie instabila si o responsabilitate foarte mare, poate intotdeauna invers proportionala cu salariul.(salariul mic si responsabilitate mare...:()

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficient salarizare claus821 claus821 am o intrebare foarte simpla dau un caz asistent medical cu studii medii angajat dar care este si absalvent al facutatii de drept.Intrebarea este:primeste ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Salariu studii superioare ContSters87904 ContSters87904 care este in prezent salariul minim pe economie reglementat prin lege ptr cei cu studii superioare si unde este reglementat? multumesc (vezi toată discuția)