avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere Certificat Fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere Certificat Fiscal

Primaria Toplita ( Harghita) nu vrea sa mi elibereze un certificat fiscal pentru bunurile pentru care bunicii mei (decedati) plateau taxe si impozite deoarece ei nu aveau acte de proprietate pe teren ci doar pe casa ! I am rugat in cerere sa mentioneze ca s au platit taxe pentru un teren fara acte dar nu au vrut nici asa ! Separat am cerut si o adeverinta din care sa reiasa ca bunicii mei au platit taxe si impozite ca niste buni proprietari pentru un teren pe care nu l detineau ! La fel au refuzat sa mi elibereze adeverinta ! Ce am da facut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 8 Septembrie 2019
Puteti promova o actiune in instanta impotriva primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bunica decedata NewAgeOfDarkness NewAgeOfDarkness Mostenire bunica decedata La momentul mortii bunicii mele dansa avea domiciliul in localitatea A insa a decedat in localitatea B, Certificatul de deces este ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)
Platesc impozit....primaria refuza sa raspunda unde si ce??? julius jr julius jr Va salut cu respect!! Tatal meu a decedat in urma cu 4 ani si dorim sa facem succesiunea. Plata impoziyelor la primarie s-a facut la timp. Deoarece bunicii ... (vezi toată discuția)