Buna ziua. As vrea si eu sa stiu daca Decretul-lege 118/1990 a fost modificat, si daca copiii celor deportati au drepturi si care sunt acestea. Pun aceasta intrebare, deoarece am gasit un proiect de lege cu acest continut:
-Copiii persoanelor care s-auaflat în situațiile prevăzute la art. 1 alin.(1) lit. a), b) și e) și alin.(2) au dreptul la o indemnizație lunară echivalentă cu cuantumul salariului minim brut pe economie, în plată, la data intrării în vigoare a prezentei legi.
A intrat in vigoare aceasta lege? Multumesc anticipat.
Ultimele modificari au fost aduse prin Legea nr. 159 din 25 iulie 2019, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 625 din 26 iulie 2019. - text care a eliminat acea mentiune.
Decret lege 118
cerveza123
De curand s-a modificat Decret lege 118, iar mama mea, care este fost deportat politic, va avea indemnizatia lunara marita de la 400 lei la 700 lei pentru ... (vezi toată discuția)
Legea221/2009
12robi
Parintii mei au fost deportati din banat in baragan si au fost beneficiari ai legii 118,dar au decedat unul in anul 1996 iar celalalt in 1999.Intrebarea mea ar ... (vezi toată discuția)