avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Anulare contract de arenda
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Anulare contract de arenda

Buna ziua,
As dori sa aflu in ce masura se poate contesta un contract de arenda incheiat pe 5 ani in care in fraza urmatoare mentionarii duratei (de 5 ani) se specifica ca bunurile date spre inchiriere se predau la o anumita data si a carui durata se incheie la aceeasi data, deci contractul e valabil practic o singura zi. Atat durata contractului (5 ani) cat si data de inceput si de sfasit a contractului sunt scrise de mana(lucru contestat de arendator care spune ca a semnat pt un an si durata contractului a fost schimbata ulterior de arendas). Este acceptat acest lucru intrun contract?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:18, 7 Septembrie 2019
Buna ziua,
Notificati arendasul conform prevederilor art. 1816 C.Civ.
Dupa expirarea termenului va luati terenul inapoi sau incheiati alt contract mai clar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un teren agricol si vreau sa-l arendez unui arendas pe care il aleg eu Roull Roull am cumparat in octombrie 2014 un teren agricol si vreau sa-l arendez acum in martie-aprilie 2017, mentionez ca am primit bani de arenda pe noul teren anul ... (vezi toată discuția)
Cum reziliez contractul de arenda? mikebony mikebony Subiect: Reziliere contract arendare Buna ziua stimabililor, In 20.09.2012 am incheiat un contract de arenda pe o perioada de doi ani, acest contract ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)