avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

Se poate cumpara un apartament pe numele a doua persoane daca acel apartament este platit de o singura persoana? Mentionez ca nu exista gr de rudenie si nici nu sunt casatorite cele doua persoane.
Cel mai recent răspuns: doriz , utilizator 14:44, 7 Septembrie 2019
Buna ziua.
Sigur ca se poate.
atunci explicati-mi va rog de ce dezvoltatorul imobiliar a spus ca contractul de vanzare nu poate fi facut pe numele ambelor persoane deoarece contul bancar de unde s-a achitat apartamentul este numai pe un nume?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun comun doriz doriz Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Daca doi tineti, necasatoriti, cumpara un apartament nou de la un dezvoltator imobiliar iar apartamentul este platit ... (vezi toată discuția)
Bunuri inaintea casatoriei blondy1975 blondy1975 Buna ziua, problema mea este urmatoarea: eu sunt posesoarea unui apartament din provincie obtinut prin donatie de la parintii mei , in care locuieste mama ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament nou aflat sub ipoteca de la dezvoltator dk88 dk88 Buna ziua, Sunt pus in fata unei situatii mai delicate pe care initial am crezut ca am prevenit-o. Am cumparat in toamna un apartament de la un dezvoltator ... (vezi toată discuția)