avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Restanta factura
Discuție deschisă în Executare silită

Restanta factura

Am o factura neachitata de vreo 5 ani la digi. Recent mi au trimis un plic ca îmi face executare silita. Eu știam ca după 3 ani orice factura neachitata se prescrie. Îmi mai poate face poprire pe cont. După acest timp? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:09, 9 Septembrie 2019
Daca va popresc veniturile puteti incerca sa depuneti contestatie la executare. Dar v-ati judecat cu ei? Au obtinut titlul executoriu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescrictie titlu executoriu razvanindolean razvanindolean In urma cu 8 ani am achizitionat un produs de creditare de la o societate bancara, pe care nu am mai avut posibilitatea sa i-l achit ulterior. Dupa mai ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila popnicolae popnicolae Am avut contract cu un operator de telefonie mobile. In 2009 nu am mai platit facturile in cuantum de 600 ron. Datoria a fost cedata catre altii. Acum imi vine ... (vezi toată discuția)
Executare silita amenda rovineta Brokeru22 Brokeru22 Am primit la fostul domiciliu ( unde locuieste mama) o executare silita(somatie) pentru o amenda la rovineta din anul 2012. Amenda a fost aplicata in data de ... (vezi toată discuția)