avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde ramane cartea de munca in original?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde ramane cartea de munca in original?

Ieri am depus dosarul pentru somaj si cartea de munca a ramas acolo, desi a trebuit sa depun si copie; alte acte in original (studii etc.) mi le-a dat inapoi. Pentru ca referenta care mi-a preluat dosarul s-a purtat execrabil, ma tem sa nu o faca pierduta. Deci, va intreb: cartea de munca trebuie sa ramana la AJOFM?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 15:52, 29 Noiembrie 2009
Marioara Maftei a scris:

namiru a scris:

Cel care are cartea de munca acasa, nu poate sa se angajeze legal si in acelasi timp sa ia si somaj.


Nici nu se pune problema de munca in timpul somajului...:O
Daca ai cartea de munca acasa nu inseamna deloc ca ai putea si munci, am fost clara, si eu ca si d-na elga, cand am scris ca ni s-a operat in cartea de munca intrarea in somaj...deci cartea de munca nu este inchisa atat timp cat beneficiez de somaj!


Nu ma refeream la cazul tau sau al elgai ci faceam o remarca la raspunsul d-lui Valeriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4 luni din concediul pt cresterea copilului nu apare in cartea de munca, cine le poate trece? franci franci situatia mea este urmatoarea: inainte de treminarea concediului de maternitate m-am intors o luna la firma care m-a disponibilizat \"cu acordul meu\" cu 31 ... (vezi toată discuția)
Unde depun cartea de munca? mihaela007 mihaela007 Am f sa-mi intrerup somajul si mi s-a dat cartea de munca impreuna cu cateva hartii : 2 trebuiesc completate de mine si doua de firma din care sa reiasa ca ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil antoanella antoanella Buna - ziua va cer parerea intr-o problema delicata.In perioada septembrie 2008 august 2009 am avut contract pe peroioada determinata la o scoala de stat.Din ... (vezi toată discuția)