LA ASOCIATIILE MARI SE PREVEDE LA ART 27/3 OG 26/2000, CA ESTE NECESARA EXISTENTA IN COMISIE A UNUI CONTABIL AUTORIZAT ORI EXPERT CONTABIL. DA CA NU ESTE INDEPLINITA ACESTA CERINTA-- COMISIA FIIND FORMATA DIN PROFESORI , INGINERI ECONOMISTI[ NEAUTORIZATI ART 27/3, CARE ESTE SANCTIUNEA CARE SE APLICA. DACA EXISTA O SANCTIUNE.
Nu puteti depune actele la judecatorie prin care sa faceti procedura de inregistrare in registrul asociatiilor si fudatiilor hotararii adunarii generale a comisiei de cenzori, cu componenta nominala a ei si pentru cel in cauza, cu copie dupa carnetul de membru a corpului expertilor contabili vizat la zi.
pai a reusit acea organizatie sa inscrie in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor o asemenea componenta a Comisiei de Cenzori????
In mod normal, ar trebui atacata in justitie hotararea Adunarii Generale care a ales in mod nelegal o asemenea componenta, si anulata acea hotarare. Apoi fiind vacante posturile de cenzor se fac noi alegeri....
Da a reusit a modificat statutul asociatiei[ inf anul 2000 l 21/1924] si a introdus intr-un articol componenta Consiliului de admnistrtie si a comisiei de cenzori cu nume prenume , desi din anul 2000 si pana in anul 2018 , nu a avut nicio modificare de acte constitutive incuvintata de instanta. In statut eu stiu ca nu se poate introduce numele si prenumele membrilor organelor de conducere si control. Totusi instanta a incuvintat modificarea statutului cu componenta organelor asa cum am precizat
Numire cenzor
ContSters284525
Ce acte sunt necesare ptr, numirea unui cenzor? adica se face ca si la societati comerciale cu garantie, cazier, declaratii pe propie raspundere si specimen ... (vezi toată discuția)