avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spalatorie auto la 5m de bloc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spalatorie auto la 5m de bloc

Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc de 10 nivele , la 5 metri de blocul nostru functioneaza o spalatorie auto , cu program inclusiv Duminica . De la ora 8 pana la ora 22 nu te poti odihni in casa ta de zgomotele presiunii de apa. Va rog sa-mi spuneti care este legea ce reglementeaza functionarea spalatoriei auto , si ce autorizatii trebuie? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: EllaGhe , utilizator 21:28, 9 Septembrie 2019
Legea nr. 61/ 1991 republicata privind linistea si ordinea publica.
Pentru amplasarea spalatoriei era necesar avizul vecinilor/ locatarilor din bloc.
Puteti sesiza primaria (pentru conditiile in care a acordat autorizatie de ctie.), DJSP si Agentia de mediu (pentru zgomotul deranjant) in scris cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul ... Paraschiv Rodica Paraschiv Rodica Bună ziua Pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul unde locuiesc Menționez ca noi (locatarii) n am dat acordul pentru a se amplasa aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am o problema de curind in spate casei mele sa deschis ... alessiaandreea1 alessiaandreea1 Buna ziua,am o problema de curind in spate casei mele sa deschis o spalatorie auto .Ma deranjeaza foarte mulrt zgomotul apei ,copii care stau noaptea in ... (vezi toată discuția)
Functionare spalatorie auto 24/7 Davai_davai Davai_davai O spalatorie auto care functioneaza langa mine si-a extins afacerea cu un punct nonstop jetwash. Aceasta extensie imi afecteaza proprietatea datorita ... (vezi toată discuția)