avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spalatorie auto la 5m de bloc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spalatorie auto la 5m de bloc

Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc de 10 nivele , la 5 metri de blocul nostru functioneaza o spalatorie auto , cu program inclusiv Duminica . De la ora 8 pana la ora 22 nu te poti odihni in casa ta de zgomotele presiunii de apa. Va rog sa-mi spuneti care este legea ce reglementeaza functionarea spalatoriei auto , si ce autorizatii trebuie? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: EllaGhe , utilizator 21:28, 9 Septembrie 2019
Legea nr. 61/ 1991 republicata privind linistea si ordinea publica.
Pentru amplasarea spalatoriei era necesar avizul vecinilor/ locatarilor din bloc.
Puteti sesiza primaria (pentru conditiile in care a acordat autorizatie de ctie.), DJSP si Agentia de mediu (pentru zgomotul deranjant) in scris cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul ... Paraschiv Rodica Paraschiv Rodica Bună ziua Pentru o problema cu o spălătorie auto lângă blocul unde locuiesc Menționez ca noi (locatarii) n am dat acordul pentru a se amplasa aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am o problema de curind in spate casei mele sa deschis ... alessiaandreea1 alessiaandreea1 Buna ziua,am o problema de curind in spate casei mele sa deschis o spalatorie auto .Ma deranjeaza foarte mulrt zgomotul apei ,copii care stau noaptea in ... (vezi toată discuția)
Functionare spalatorie auto 24/7 Davai_davai Davai_davai O spalatorie auto care functioneaza langa mine si-a extins afacerea cu un punct nonstop jetwash. Aceasta extensie imi afecteaza proprietatea datorita ... (vezi toată discuția)