avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz predare titlu de propriatate - unul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz predare titlu de propriatate - unul din mostenitori

Buna ziua, suntem patru mostenitori pe un titlu de proprietate, a unor terenuri, Departajarea s-a facut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Aceste terenuri sunt destinate construirii de locuinte civile. Titlul de proprietate se afla la unul din mostenitori, el a vandut terenul iar acum cand vreau sa vand si eu nu-mi da titlul de proprietate. Cum pot intra legal in posesia titlului de proprietate sau daca exista o cale legal prin care sa primesc titlu pe partea mea de teren. Notarul refuza incheerea actului de vanzare cumparare fara acest titlu de proprietate.

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme petepete petepete Buna ziua, Ca raspuns pentru problema pe care am sa o expun mai jos , rog din suflet parerea unui consultan juridic. Multumesc ! Provin ... (vezi toată discuția)
Cum se pune in aplicare o decizie a tribunalului codreanu_auras codreanu_auras Buna ziua! Am o speta: pe un titlu de poprietate nu au fost trecuti niste mostenitori. Acestia deschid proces in instanta. Inainte de a deschide ei proces, ... (vezi toată discuția)
Carte funciară întocmită greşit nica_ptr nica_ptr În urmă cu mai mulţi ani s-a făcut dezbaterea succesorală, pe care judecătorească, pentru terenurile trecute în titlul de proprietate a bunicului meu. ... (vezi toată discuția)