avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Control inopinant la casieria asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Control inopinant la casieria asociatiei de proprietari

Buna Ziua. Cind / de cite ori pe an ar trebui efectuat controlul inopinant la carieria unei asociatii de bloc. Daca este facultativ nr. de controale,unde se inregistreaza efectuarea controlului / daca exista o reglementare legala a acestui aspect. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 10:59, 10 Septembrie 2019
Multumesc pentru raspuns. Am aflat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

Ion Artene a scris:

Multumesc pentru raspuns. Am aflat.

Spuneti-ne si noua ce ati aflat. Sigur mai sunt si alti proprietari interesati de aceasta procedura.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Controalele inopinate, se efectueaza de cite ori este nevoie pentru a avea un control asupra banilor din casa.Controlul este efectuat de cenzor impreuna cu 2 membri ai comitetului executiv .Controlul se consemneaza in registrul unic de procese-verbale al asociatiei.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

Ion Artene a scris:

Controalele inopinate, se efectueaza de cite ori este nevoie pentru a avea un control asupra banilor din casa.Controlul este efectuat de cenzor impreuna cu 2 membri ai comitetului executiv .Controlul se consemneaza in registrul unic de procese-verbale al asociatiei.

Ok. Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cenzor vrea să verifice perioada 2010-ianuarie 2019 din cauza unor presupuse nereguli, solicitând 150 de lei/lună verificată. este legal? poate fi asociația obligată să-l plătească? LorenaSt LorenaSt Asociație de Proprietari înființată în 2010 și-a schimbat administratorul în septembrie 2018 și a incheun contract de cenzorat în februarie 2019. ... (vezi toată discuția)
Presedintele a demisionat georgeiuly georgeiuly Presedintele a demisionat si nici un proprietar nu vrea sa fie presedinte. Eu doresc sa vand apartamentul si nu are cine semna adeverinta de la asociatie, ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara.eu fac parte din comitetul blocului și la două ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună seara.Eu fac parte din comitetul blocului și la două ședințe nu am participat din cauza ca le-am cerut legal sa afișeze la avizier tot ce se discuta ... (vezi toată discuția)