avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte dosar pensie

La depunerea dosarului de pensionare trebuie adeverinte de la toate locurile unde am lucrat chiar daca am lucrat fara grupe de munca ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 10 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vechimea în muncă stabilită până la data de 31 decembrie 2010 se probează cu carnetul de muncă sau cu adeverinte de vechime daca nu s-a intocmit carnet de munca, indiferent daca s-a lucrat sau nu in conditii speciale/deosebite de munca.

Incepand cu 01.01.2011, vechimea în muncă se probeaza cu adeverinte de vechime, indiferent daca s-a lucrat sau nu in conditii speciale/deosebite de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmirea dosarului de pensionare Morisca10 Morisca10 Buna seara Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns direct la intrebarea mea . Am solicitat extras dupa revisal la ... (vezi toată discuția)
Vechime în munca MarilenaR MarilenaR Întrebare de la tatăl meu. :Unde ar trebui sa îmi găsesc toată vechimea de pana acum? . Firmele la care am lucrat în trecut au dat faliment. Mai am pana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a ... furtunaoana furtunaoana Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a lucrat la diferite firme private și cu pauze, cum o pot obține? Mulțumesc. (vezi toată discuția)