avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime în munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime în munca

Întrebare de la tatăl meu. :Unde ar trebui sa îmi găsesc toată vechimea de pana acum? . Firmele la care am lucrat în trecut au dat faliment. Mai am pana la pensie însă as vrea sa îmi caut toată vechimea sa știu dacă am 35 ani cu tot cu grupa și ce am avut.
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
MarilenaR, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 10 Septembrie 2020
Nicio institutie din tara nu detine ceea ce doreste tatal dvs ...

1. Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca sau cu adeverinte de vechime in situatia in care nu s-a intocmit carnet de munca.

2. Incepand cu 01.01.2011, constituirea vechimii in munca se face pe baza adeverintelor de vechime eliberate de catre angajatori, iar daca acestia nu mai exista trebuie sa incercati la lichidatorii judiciari sau cu detinatorii legali ai arhivei acestora.

3. Reconstituirea vechimii in munca
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a ... furtunaoana furtunaoana Bună ziua, vechimea în munca totala, pentru un unchi care a lucrat la diferite firme private și cu pauze, cum o pot obține? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Cum pot să obțin o adeverință de vechime, ținând cont că firma unde am lucrat a dat faliment și nu știu unde a mutat arhiva? de unde să încep căutarea? coco0205 coco0205 Buna ziua.Cum pot sa obtin o adeverinta de vechime tinand cont ca firma unde am lucrat a dat faliment si nu stiu unde a mutat arhiva.De unde sa incep ... (vezi toată discuția)
Adeverință vechime in munca de la petrochimie adresa mulțumesc bebemarica53@yahoo.it bebemarica53@yahoo.it Am lucrat la petrochimie și vreau să aflu adresa de unde pot sa optin adeverință vechime pt pensie merci (vezi toată discuția)