avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Incalcarea drepturilor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Incalcarea drepturilor

Am o asigurare de viata si in fiecare an imi pun indexare, fara ca eu sa semnez ca sunt sau nu deacord cu asta.
Mi-au trimis acasa o solicitare unde trebuia sa bifez daca nu vreau indexarea si sa le-o trimit prin posta.
Pentru ca nu le-am trimis nimic au bagat indexarea de la ei.
Nu mi se pare corecta aceasta practica....pe care o folosesc mai multi operatori.....
Mi se pare corect sa mi se ofere un produs doar daca eu sunt deacord cu el.
Pot face ceva in acest caz?
Ma pot adresa unor autoritati?
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
rox_ann07, utilizator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 23:06, 10 Septembrie 2019
Ar fi bine sa cititi din nou contractul, cu multa atentie si pana la virgula.
Nu uitati sa cititi si literele alea mici si puchinoase.
Contractele astea sunt bine formulate, undeva veti gasi si textul care va previne ca in lipsa unui raspuns din partea dvs in termenul fixat oferta este considerata ca acceptata.
Autoritatile nu se amesteca in litigiile comercial-contractuale decat in caz de excrocherie sau frauda.
In speta nu este cazul!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare transfer bancar din strainatate cryss__76 cryss__76 Buna ziua. Am trimis un produs electronic unei persoane din Anglia. Intelegerea a fost in felul urmator: contactul intre intre mine si el o fost o banca de ... (vezi toată discuția)
Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Achizitii -un singur lot de produse macristinasrl macristinasrl CAIET DE SARCINI pe un singur LOT , NEDEFALCARE CONTRACT DE ACHIZITIE PE mai multe loturi. In ultimii ani , procedura continua foare multe unitati ... (vezi toată discuția)