avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EVACUARE CHIRIAS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EVACUARE CHIRIAS

Am semnat un contract de inchiriere pe 2 ani, in urma cu 2 luni. Am platit un avans pe 3 luni. Dupa numai 35 de zile proprietarul mi-a spus ca vrea sa mareasca chiria, aceasta fiind prea mica. In contract scrie: "Pe intreaga perioada contractuala chiria va ramane neschimbata". Apoi a spus ca vrea sa vanda apartamentul. Cauta motive sa ma evacueze. Nu am nici o datorie. Ma poate evacua fara o hotarare judecatoresca?. El spune ca poate deoarece este jandarm.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
cretu49, utilizator
Cel mai recent răspuns: cretu49 , utilizator 18:41, 10 Septembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa fie si mama jandarmilor ,ii spuneti ca ca-i faceti plângere la unitatea unde lucrează și apoi plângere penală.Va poate evacua doar cu o hotărâre judecătorească sau în funcție de clauzele contractului il poate reziliat unilateral cu preaviz .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule Avocat
CONDITII DE INCETARE A CONTRACTULUI: prezentul contract poate inceta la expirarea duratei pentru care a fost incheiatm prin denuntarea de catre oricare dintre parti, la terminarea contractului de inchiriere.
LITIGII
Eventualele litigii care s-ar putea ivi in legatura cu acest contract vor fi solutionate pe cale amiabila, iar daca partile nu cad de acord, vor fi solutionate de instantele de judecata competente.

CLAUZE SPECIALE
- Prelungirea, rezilierea contractului, evacuarea locatarului, intretinerea locuintei inchiriate, etc. se fac in conformitate cu prevederile Codului civil.

Eu fac o plangere penala la parchet. Procurorul o tine la sertar cateva luni. apoi o trimite la sectia de politie. Politisti si cu jandarmii sunt ""frati""stiti foarte bine. Dupa un an (chiar 2 ani) politia trimite la parchet plangerea mea cu propunerea de neanceperea urmariiri penale. O plangere depusa de mine la sectia 21 politie, impotriva unui politist a fost tinuta la sertar 4 ani, dupa care a ajuns la parchet. Eu am fost evacuat, amendat si incatusat chiar de catre politistii care au fost solicitati de mine la 112 sa ma ajute. A trecut un an de atunci si nu am primit nici un raspuns.
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
cretu49, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere andriciflorin andriciflorin Acum un an si jumatate am inchiriat un spatiu pentru un restaurant. O casa veche si darapanata cu o curte maricica. Am investit peste 200.000 euro pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor! tanar batut in sectia de politie de catre politist Mari_S Mari_S Buna ziua, am nevoie, va rog, de pareri competente... in urma cu 3 zile fratele meu a fost cu un grup de prieteni prin oras si fara sa fie vinovat s-au trezit ... (vezi toată discuția)
Chirias vs probleme create de proprietar nicu_nae68 nicu_nae68 Buna seara tuturor utilizatorilor acestui site. Am mare nevoie de sprijinul si ajutorul dumneavoastra pentru rezolvarea unei probleme intre mine pe ... (vezi toată discuția)