avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU MEDICAL

Buna ziua , am un salariat cu concediu medical si pentru ca nu are baza de calcul de 6 luni. (este angajat pe 10.06.2019) nu stiu cum sa-i calculez concediu medical.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 10 Septembrie 2019
Vedeti art.59 si urm din Normele de aplicare a OUG 158/2005
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație maternitate 2019 aplugaru aplugaru Bună seara. Cum se calculează indemnizația pt maternitate in 2019? Vă mulțumesc (vezi toată discuția)
Plata concediului medical la un al doilea angajator vanatorul vanatorul Buna ziua, O angajata care are stagiu complet la un angajator si stagiu de o luna la un alt angajator , prezinta un concediu medical pentru boala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe luna iulie am avut concediu prenatal, am o neclaritate ... cory1983 cory1983 Buna ziua, pe luna iulie am avut concediu prenatal, am o neclaritate privind modul de calcul. Se face media pe ultimile 6 luni din venitul brut (cel din ... (vezi toată discuția)