avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare birou de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare birou de credit

Buna ziua.

Daca un IFN nu ti-a inscris deloc creditul la biroul de credit in momentul contractarii lui, te poate raporta pentru acest credit, in momentul in care apar restante mai mari de 30 de zile?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 20:28, 21 Septembrie 2019
Bineinteles. Raportarea la Biroul de Credit este un drept al bancii, nu o obligatie.

Fiind un drept, poate uza de el atunci cand doreste/daca doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Inf-u paci! emanuelbena emanuelbena Acum 3 ani de zile am facut un imprut la un INF , Icredit mai pe scurt , am avut o intarziere de plata de 67 de zile deci cu 30 de zile mai mult decat prevedea ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca apar cu imprumut in biroul de credit fara ca eu sa fi luat acel imprumut Oana0113 Oana0113 Am o problema foarte mare, Am fost de curand la o banca pentru a face o cerere de imprumut. Cand au primit raportul de la biroul de credit surpriza, domna de ... (vezi toată discuția)