Buna. Am si eu o intrebare la dvs. La noi in bloc sa spart o teava comuna in bucatarie. Vor sa faca tot tronsonul sa schimbe tevile urgent si a venit administratorul ca fiecare apartament trebe sa plateasca 750 Ron . Zic eu sa plateasca din fondul de reparatii ce se trage in fiecare luna .Zice ca banii sunt ptr. alte reparatii si asta cum ii urgent trebe sa plateasca fiecare apartament de pe tronson . Intreb si eu sunt obligat sa platesc acesti ban asa de urgenta??? pe langa ca sunt bani in fond. Vecina a fost la primarie si au spus ca ce este in comun se platesc din fond. Exista o lege cu care pot sa il dau in nas ? Va multumesc de raspuns.
Revin cu niste informatii. Azi cand am platit consumul doamna de la administratie nu a dat ninci un raspuns la ofertele de la firme care vor sa faca lucrarea . Atunci de unde sa stiu eu daca suma asta de 750 Ron este reala ? Vecina mea deja de 5 saptamini se roaga de ei sa faca ceva ptr ca deja cade plafonul in cap asa curge apa in bucatarie. A primit raspuns ca oamenii nu vor sa plateasca . Vecina mea a zis ca o sal dea in judecata asociatia . Si are dreptate . Dac cumva aveti alte sugestii astept cu drag .
Refuz de plata
bogdanm82
Buna seara,
Am o situatie speciala cu niste vecini extrem de conflctuali si as dori un sfat legal.
Am avut mai multe confllicte cu vecinii de sub mine ... (vezi toată discuția)
O teava buclucasa
razvan1986
Ne-am mutat de curand in bloc si ca toata lumea am facu reparatii in apartament. Din greseala unul din meseriasi a dat o gaura in peretele din camara si a ... (vezi toată discuția)