avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte pentru institutul de stat in constructii
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte pentru institutul de stat in constructii

Pot sa merg sa închei autorizația de construcție in condițiile in care am divorțat și am construit singur acea casa Și nu am făcut nici Partajul la vremea divorțului.

Alte discuții în legătură

În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o casă de vacanță, ... carmy_mann carmy_mann În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o casă de vacanță, pe terenul mamei sale. După divorț, îmi interzice categoric accesul acolo. Am aflat cu ... (vezi toată discuția)
Partaj nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua ! Va rog, daca ma poate ajuta cineva, vreau sa introduc actiunea de partaj si nu stiu daca o sa-mi cheltui banii degeaba. Am construit casa in anul ... (vezi toată discuția)
Lntabulare imobil dupa divort claudiabv claudiabv Buna ziua , sunt in divort cu sotul meu , i-am cerut sa facem partajul lucrurilor comune si a refuzat ; a furat banii comuni , masina si aproape toate ... (vezi toată discuția)