avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o Casă de vacanță, ...

În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o casă de vacanță, pe terenul mamei sale. După divorț, îmi interzice categoric accesul acolo. Am aflat cu stupoare, că acea casă, a fost construită fără autorizație de construire, deci este o construcție ilegală. Ce pot face, în acest sens?
In prima faza... plangere la primarie-ISC
Ati facut partajul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi indicat sa faceti partajul.
Nu am făcut partajul.Pe acea casă nu există nici un act.
Ultima modificare: Joi, 30 Iulie 2020
carmy_mann, utilizator
Pot face partajul, în condițiile în care casa a fost construită, pe terenul mamei soțului, iar eu dețin toate facturile materialelor, pe numele meu și poze, pe toată durata construcției.Alte acte nu atestă existența casei.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei ... carmy_mann carmy_mann În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei sotului.După divorț acesta îmi interzice accesul, la aceasta .Precizez, că nu există ... (vezi toată discuția)
În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei ... carmy_mann carmy_mann În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei sotului.După divorț acesta îmi interzice accesul, la aceasta .Precizez, că nu există ... (vezi toată discuția)
Buna seara! fosta sotie a introdus actiunea de partaj . casa ... Niolae007 Niolae007 Buna seara! Fosta sotie a introdus actiunea de partaj . Casa in care locuiesc a fost ridicata de mine fara autorizatie inainte de casatorie pe terenul tatalui ... (vezi toată discuția)