avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei ...

În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei sotului.După divorț acesta îmi interzice accesul, la aceasta .Precizez, că nu există autorizație de construire pe aceasta și a intervenit prescrierea, deoarece au tecut mai mult de 5 ani, de la construcție. Eu dețin toate facturile pe materialele necesare construcției și poze doveditoare, pe tot parcursul executării acesteia.Cum pot redobândi dreptul de folosință a acesteia, find bun comun, sau să-mi recuperez banii investiți acolo, sau să îmi dobîndesc dreptul de proprietar, pe jumătate de casă, find bun comun, construit în timpul căsniciei?

Alte discuții în legătură

În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei ... carmy_mann carmy_mann În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei sotului.După divorț acesta îmi interzice accesul, la aceasta .Precizez, că nu există ... (vezi toată discuția)
În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o casă de vacanță, ... carmy_mann carmy_mann În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o casă de vacanță, pe terenul mamei sale. După divorț, îmi interzice categoric accesul acolo. Am aflat cu ... (vezi toată discuția)
Acte casa la rosu calisse calisse sotia are act de donatie pe un teren. pe acest teren am construit impreuna o casa la rosu. autorizatia de constructie este pe numele sotiei. pot trece casa pe ... (vezi toată discuția)