avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei ...

În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei sotului.După divorț acesta îmi interzice accesul, la aceasta .Precizez, că nu există autorizație de construire pe aceasta și a intervenit prescrierea, deoarece au tecut mai mult de 5 ani, de la construcție. Eu dețin toate facturile pe materialele necesare construcției și poze doveditoare, pe tot parcursul executării acesteia.Cum pot redobândi dreptul de folosință a acesteia, find bun comun, sau să-mi recuperez banii investiți acolo?

Alte discuții în legătură

În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei ... carmy_mann carmy_mann În timpul căsătoriei, am construit o cabană, pe terenul mamei sotului.După divorț acesta îmi interzice accesul, la aceasta .Precizez, că nu există ... (vezi toată discuția)
În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o casă de vacanță, ... carmy_mann carmy_mann În timpul căsătoriei, soțul meu a construit o casă de vacanță, pe terenul mamei sale. După divorț, îmi interzice categoric accesul acolo. Am aflat cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pe un alt proprietar fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra in acest sens, am primit mostenire de la parintii mei un teren intravilan. Inainte de a se dezbate mostenirea, ... (vezi toată discuția)