avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expirare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expirare contract de munca

Buna ziua!!lucrez in cadrul MApN și sunt internat în spital cu tuberculoză pulmonară!!in luna octombrie pe 30 îmi expira contractul de munca!!!menționez că voi fi în concediu medical timp de 6 luni,până în ianuarie 2020!întrebarea mea este,mi se poate reînnoi contractul sau nu!!! menționez că a făcut raport de prelungire a contractului înainte de internare!! mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Jhonyx81 , utilizator 14:01, 11 Septembrie 2019
In principiu, c.i.m. va inceta de drept la data expirarii perioadei pentru care a sfot incheita, chiar daca sunteti in concediu medical ...

La raport ati primit raspuns ?
La raportul de prelungire a contractului am primit momentan un răspuns verbal favorabil!!in general,prelungirea contractului este la latitudinea comandantului unității!!!
Din cate cunosc, nu exista text de lege care sa interzica incheierea unui act aditional pe durata concediului medical ...
Am înțeles!!! mulțumesc frumos!!!o zi buna va doresc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical brighitat brighitat Buna ziua! In data de 20 .03.2012 am suferit o interventie chirurgicala , si am beneficiat de concediu medical dat de doctorul care m-a operat [/i]din ... (vezi toată discuția)
Contract de munca, perioada determinata maroniak1960 maroniak1960 Sunt angajat la o societate privata, contract de munca pe 3 luni ( al 2-lea), din 13.11.2014. In data de 02.03.2015, am fost internat in spital, cu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical yo_ionela yo_ionela Buna! Tatal meu a fost operat de cancer in data de 14 decembrie 2010. El se afla in concediu medical de atunci. Intebarea mea este cat poate beneficia de ... (vezi toată discuția)