avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract

Buna ziua. Bunica mea are un contract de arenda valabil pana in 2025. In urma cu ceva timp pe o parte din terenul din contractul de arenda ea a facut un act de donatie catre mine. Intrebarea este daca eu pot cere societatii respective restituire terenului pe care sun proprietar acum
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:01, 11 Septembrie 2019
Buna ziua,
Contractul de arendare incheiat anterior cumpararii terenului de catre dvs. trebuie respectat cu atat mi mult daca este inregistrat la Consiliul Local si este mentionat in contractul de vanzare. Desigur, puteti sa il reziliati pentru alte motive, daca acestea exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract arenda. deces arendator alinc2000 alinc2000 Buna ziua. In anul 2007 bunicul meu a incheiat cu o societate un contract de arenda pentru o perioada de 10 ani. In primavara acestui an au decedat ambii ... (vezi toată discuția)
Arendă badia_mihai badia_mihai Buna ziua, dacă tatăl meu a arendat un teren și după (în timpul perioadei de arendare la donat) , arendatorul mai are drept asupra respectivului teren? (vezi toată discuția)
Contractul de arendare annabela annabela Buna ziua tuturor. Am cateva nelamuriri referitoare la contractul de arendare. Odata cu abrogarea legii 16/1994 as dori sa stiu cine inregistreaza contractele ... (vezi toată discuția)