avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ORDONANÞA GUVERNULUI nr. 27/2002 privind ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ORDONANÞA GUVERNULUI nr. 27/2002 privind reglementarea activitãþii de soluþionare a petiþiilor

buna ziua.va rog daca m-i se poate da o informatie.daca la o societate respectiv SRL soseste o petitie gresit indreptata sunt obligat sa o redirectionez?cu respect,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IustitiaLegea , utilizator 15:27, 17 Noiembrie 2011
Aceasta ordonanta se aplica doar institutiilor publice, dvs. ca societate nu aveti nicio obligatie in acest sens. Am observat persoane care considera ordonanta in cauza abrogata, sau care pur si simplu nu stiu despre ea sau care cred ca ea nu se aplica. Nu este adevarat. Ordonanta este in vigoare si o gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal raspuns - institutii- SirFIA SirFIA Buna ziua ! Am cautat raspunsul la urmatoarea intrebare, fara succes insa : care este termenul legal de raspuns [u]intre institutiile statului[/u], o anumita ... (vezi toată discuția)
Petitie online adresata institutiilor publice(anaf,politie, etc) ContSters384238 ContSters384238 Ce reprezinta petitia online din punct de vedere legal? Ce obligatii au institutiile primitoare? Ce drepturi au petitionarii? Este vreo legatura intre o ... (vezi toată discuția)
Exista vreun termen de raspuns la o solicitare facuta in format ... croberta croberta Exista vreun termen de raspuns la o solicitare facuta in format electronic (mail) ? (vezi toată discuția)