avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anul iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anul iesirii la pensie

Am 59 de ani, nascuta la 04.08.1960;in prezent pensionata anticipat partial de 2 ani;vechime in munca 39 ani;am nascut si crescut 3 copii;intrebare: pot iesi la pensie definitiv fara penalizare? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019
michirec, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 18 Septembrie 2019
Pensie la limita de varsta : Iunie 2022, la varsta standard de pensionare de 61 ani si 10 luni
Nu de aplica reducerea pentru 3 copii?

Cornel Vasile a scris:

Pensie la limita de varsta : Iunie 2022, la varsta standard de pensionare de 61 ani si 10 luni

Multumesc! si pensionare anticipata?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
michirec, utilizator
Reducerea pentru nasterea copiilor se aplica dupa intrarea in vigoare a noi legi a pensiilor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare roller1812 roller1812 Buna ziua, As dori sa va intreb despre conditiile de pensionare pentru mama mea. Dansa are 55 de ani, 36 de ani lucrati si a crescut 3 copii. Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Pensionare LacrimioaraLacri LacrimioaraLacri Buna ziua, Sunt nascuta in 16 iunie 1960. Am 36 de ani si 2 luni lucrati. Am 3 copii, cel mai mic nascut in decembrie 1990. Am vazut ca s-a introdus o lege ... (vezi toată discuția)
Pensie Chitu Elisabeta Chitu Elisabeta O doamna nascuta in apr.1954,30 de ani vechime,am nascut 3 copii.Cand poate iesi la pensie anticipata.Multumesc (vezi toată discuția)