avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legea antitiganism poate fi combatuta inainte de a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legea antitiganism poate fi combatuta inainte de a intra in vigoare?

Buna ziua,
Se pare ca se lucreaza la o lege antitiganism (asa se numeste), care se refera la niste pedepse foarte mari date pentru motive ambigue. 10 ani de inchisoare pentru distribuirea de materiale antitiganesti (stirile cu infractori romi se includ?), ceea ce este absurd.
Eu, ca simplu cetatean, pot face ceva ca sa ma asigur ca nu va intra in vigoare?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:41, 4 Decembrie 2019
Vad ca dumneavoastra, domnii avocati, nu sunteti interesati de acest lucru. Ma intreb de ce. Avem de-a face cu un sentiment anti-romanesc printre dumneavoastra? Sau poate considerati ca veti avea parte de cazuri fructoase drept consecinta a acestei legi?
Cata vreme sunteti la statutul de "se pare", nu exista nici un fundament asupra caruia sa opineze cineva. Profesia de avocat (si cele conexe) opereaza cu legea existenta si uneori cu cea perimata, dar niciodata cu cea viitoare.
In plus, legislatia existenta e suficient de complicata, dupa cum puteti vedea din variatele intrebari de pe acest forum. Un forum politic ar fi mai potrivit pentru aceasta dezbatere
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2019
adriandimitriu, utilizator
Intrebam cum pot impiedica eu, in calitate de cetatean, ca aceasta lege sa devina functionala. Dar, cred ca e prea tarziu.
Legea a trecut si este abuziva. Orice critica adusa lor, ong-urilor, partidelor lor, se pedepseste cu inchisoarea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa Avocatului Poporului. Acum e mai simplu, o puteti face in nume propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e posibil asa ceva ? december december "Curtea de Casatie italiana a decis ca o mama de etnie roma care cerseste pe strada cu propriul copil nu poate fi condamnata pentru exploatare de minori, ... (vezi toată discuția)
Actul de abdicare a regelui mihai e nul! traiasca regele! George1000 George1000 http://cugiralba.wordpress.com/2011/01/01/...regele-mihai-i/ http://monarchy-ar-ro.tripod.com/pagina11.htm Punctul 6 ... (vezi toată discuția)
Drept penal maryafota maryafota poate cineva sa ma ajute in rezolvarea unei spete? Un cetatean spaniol se afla pe o nava portugheza, in Marea Neagra, mai exact in marea libera.Acesta eset ... (vezi toată discuția)