avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Trebuie autorizatie pentru comercializare bauturi ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Trebuie autorizatie pentru comercializare bauturi alcoolice (bere, vin, whiskey, cognac, lichior) sau tigari in magazin alimentar?

Buna ziua,

Recent am deschis un magazin alimentar. Am decis ca vreau sa introduc la vanzare si bauturi alcolice (bere, vin, whiskey, cognac, lichior) si tigari. Trebuie sa obtinem o autorizatie speciala pentru a putea comercializa bauturi alcoolice si tigari(avem un magazin alimentar mixt de cartier)? Bauturile provin din magazine cash and carry, iar tigarile de la distribuitor.

Sau eventual ce coduri CAEN ar trebui sa avem pentru aceste produse?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
DanLiciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanLiciu , utilizator 18:14, 14 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le cumparati, le puneti in raft si le vindeti. Nu trebuie nicio autorizatie in plus fata de celelalte marfuri.

Iulian Manea a scris:

Le cumparati, le puneti in raft si le vindeti. Nu trebuie nicio autorizatie in plus fata de celelalte marfuri.

Multumesc pentru raspuns! Weekend placut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)
Oferta legala sau nu? morys morys DETIN UN MIC MAGAZIN LA TARA.. NU IMI PERMIT SA COMERCIALIZEZ IGARI IN CANTITATI INDUSTRIALE .. SI DACAVAND TIGARI AS VREA SA VAND NU NUMAI ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)