avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la proprietate

Buna ziua!Am următoare problema:sunt proprietara unui apartament in care
am luat-o in spatiu pe fiica mea din prima căsătorie de când l-am cumparat.Ulterior m-am recăsătorit si deasemenea l-am luat in spatiu si pe actualul meu soț.Suntem impreuna din 2000 si căsătoriți din 2006.Din punct de vedere legal daca eu decedez înaintea soțului meu care sunt drepturile la proprietate ale fiicei si soțului meu.Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
Iuliana Ecard, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:48, 12 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sotul 1/4, iar fiica 3/4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate Iuliana Ecard Iuliana Ecard Buna ziua!Va contactez pentru următoarea problema:sunt proprietara unui apartament in care am trecuți în spațiu pe fiica mea si pe sotul meu.Sunt ... (vezi toată discuția)
Moºtenire - copii din douã cãsãtorii L_Eva L_Eva Bună ziua, soţul meu are o fiică înfiată din prima căsătorie. Prima soţie e decedată. Noi avem împreună un copil şi locuim în locuinţa mea, ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat, cine are drept la mostenire? florensya florensya Daca proprietarul unui apartament este decedat cine are drept l a mostenire? Mentionez ca a locuit initial cu sotia lui doar 5ani, au avut doi copii, dupaa ... (vezi toată discuția)