avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz la Coordonator compartimet/colectiv banca COR ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz la Coordonator compartimet/colectiv banca COR 121108

Buna ziua,

As dori sa stiu daca la functia COR Coordonator compartiment/Colectiv banca cor 121108, pot modifica perioada de preaviz de la 20 zile lucratoare la 45 de zile.
Mi se pare totusi ca nu e o pozitie manageriala si am nistii dubii aici.

Multumesc pentru suport!
Sebastian D.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 12 Septembrie 2019
Este functie de conducere ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii de conducere in it vs perioada de preaviz andreea.nelega andreea.nelega Buna ziua, Avocat.ro Ma puteti ajuta va rog cu o parere. Pentru pozitia de proiectant de sisteme informatice, cod COR 251101, perioada de preaviz este de ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie -modificare perioada anechitacodeless anechitacodeless Buna ziua, In ce conditii as putea modifica perioada de preaviz in cazul demisiei, de la 20 de zile lucratoare, la 45 de zile lucratoare. Conform Codului ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim - codul muncii 2011 Mariralu Mariralu Buna ziua , Dupa cum stim toti, au intervenit unele shimbari in CIM, privind previzul ( demisie, concediere) , intrebarea mea este: trebuie sa fac act ... (vezi toată discuția)