avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua! Situatia se prezinta in felul urmator : eu, sotia, am primit donatie un imobil in timpul casatoriei, dar intre timp sotul risca o executare silita pentru un credit contractat inaintea casatoriei noastre. intrebarea mea este daca este posibil ca donatia sa fie executata silit. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
caviola76, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:54, 7 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, nu riscati nimic, bunul e bunul dvs propriu daca vi s-a donat doar dvs, iar datoria e una proprie a sotului.
Buna, ziua. pot să donez fiicei mele minore un apartament pe care le am achiziționat prin credit ipotecar și să plătesc eu în continuare creditul ipotecar.
Nu. Cititi cu atentie contractul de ipoteca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu bun personal? i_u_l_i_a_n_a i_u_l_i_a_n_a Buna ziua, am o problema cu bunurile personale. Pe numele meu am un teren cumparat de 3 ani, cu credit ipotecar.Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unei ... (vezi toată discuția)
Executare grigorevasile58 grigorevasile58 Am un credit ipotecar, iar sotia si copilul sunt coplatitori. In cazul in care copilul meu se va casatori va raspunde si sotia cu bunurile ei sau bunurile ... (vezi toată discuția)
Bună seara, se poate să achiziționez un apartament astfel ... Florin_Marian Florin_Marian Bună seara, se poate să achiziționez un apartament astfel încât soțul meu să nu aibă drepturi asupra lui? Urmează ca apartamentul să-l donez fiicei ... (vezi toată discuția)