avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamuriri

Buna ziua,sunt proprietarul unui teren intravilan si am initiat procedura de introducere a curentului electric pe proprietate.Am obtinut toate avizele si autorizatiile necesare si am angajat o firma care sa execute lucrarea.Toate bune si frumoase,lucrarea s-a executat cu cablu subteran ingropat la 80-100cm pe lungime de 100m,dar m-am trezit ca un vecin m-a dat in judecata pentru i-am blocat accesul la utilitati (apa,canalizare,gaze). Mentionez ca toata lucrarea s-a facut de-a lungul caii de acces la proprietatea mea si doar am trecut prin fata proprietatii lui. Pentru utilitatile lui sunt mai multe variante tehnice,dar toate se intersecteaza cu cablul meu.Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac .Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:54, 14 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt a putea sa primiti un sfat util ar fi indicat sa mergeți la un avocat pt a studia acțiunea formulată de vecin,argumentele aduse,temeiul de drept etc.Posibil ca in proces sa fie nevoie de o expertiza tehnică pt a vedea ce variante erau etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan si extravilan traversat de o conducta de transport gaze gm_mg gm_mg Suntem doua persoane pensionare, care in anul 2006 am fost puse in posesia unui teren in suprafata de 3520 mp, din care 1796 mp intravilan si 1724 mp ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, locuim în casa nou construită de acum 9 ani, eu, ... OviMihai OviMihai Bună ziua, Locuim în casa nou construită de acum 9 ani, eu, soția și cei doi copii. Suntem branșati la electricitate, gaz,cablu, internet, iar pentru ... (vezi toată discuția)