avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare ptr deschiderea unui divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare ptr deschiderea unui divort

Sunt casatorit de 3 ani,lucrez in afara tari si in urma neintelegerilor si unor fapte pe care ea le-a facut fara stirea mea (rate fara acordul meu si alte datori) am hotarat ca trebuie sa divortez,as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare ptr a putea deschide un divort,mentionez ca avem si o fetitza de 2 anisori

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:11, 29 Noiembrie 2009
Sunt instante unde se primesc doar copii de pe acte si nu se depun originalele .... Cu toate ca legea prevede ca certificatul de casatorie se depune in original....si iar ne aflam in cazul aplicarii neunitare a legii in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copii-parata in strainatate stancuta41 stancuta41 Buna seara! Problema mea este urmatoarea:sotia m-a parasit de aproape un an si a plecat in strainatate.Nu a trimis nici un ban iar ... (vezi toată discuția)
Divort nucusor nucusor se poate divorta la notar??cit dureaza,cit costa ,si ce acte sunt necesare?se poate face un fel de \"imparteala a lucrurilor la notar daca cei doi sunt de ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru introducerea unei actiuni de divort P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, Ptr deschiderea actiunii de divort ce acte ar trebui sa prezint ? Cam cat ar dura pana la pronuntarea divortului daca suntum de acord cu toate ... (vezi toată discuția)