avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... respingere dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

respingere dosar pensionare

Cum se poate remedia urmatoarea eroare:
casa de pensii a respins dosarul de pensionare ( a decis zero ani de munca) pentru o eroare in cartea de munca cu privire la corectia anului de nastere, corectie nestipulata la capitolul 7.
S-a mentionat corectia dupa momentul deciziei la ultimul angajator, dar casa de pensii nu mai ia in considerare. trebuie mers in Instanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 13 Septembrie 2019
Mergeti in instanta, contestand decizia de respingere a dosarului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul de cotizare Alexsbumbu Alexsbumbu Buna ziua.Recent am fost pensionat medical(decizia 181177 /18.02.2014 - cod N23) si mi s-au taiat aproape 8 ani (perioada10.04.1982 -01.06.1989),\\"intrucat ... (vezi toată discuția)
Cum inchidem cartea munca a salariatului pensionabil??? Monica H. Monica H. Potrivit art. 56 lit. d) din Codul muncii, asa cum a fost modificat prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 65/2005, contractul individual de munca ... (vezi toată discuția)
Am dosar de pensionare pentru limita de virsta respins pe motiv ... vasile2010 vasile2010 Am dosar de pensionare pentru limita de virsta respins pe motiv ca una dintre aveverinte nu are viza ITM. Am fost la ITM anterior depunerii dosarului si ei ... (vezi toată discuția)