avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fantana pe doua cadastrale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fantana pe doua cadastrale

Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in situatia cand o fantana sapata de vecinul meu ocupa 70% din terenul lui si 30% din terenul meu? Este exclus sa folosim fantana amandoi (din motive de siguranta). Eu intentionez sa-l actionez in instanta si sa-i cer sa o mute sau sa o desfiinteze. El sustine ca acea fantana de fapt nu are apa dintr-un izvor si ca mai mult se aduna apa de ploaie. Sustinere declarata in instanta atat de catre el cat si de martorii sai. Aceasta declaratie a fost intr-un proces de granituire si acum gardul meu trece peste fantana. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara, vecinul din spatele casei a decedat. moștenitorii ... Ion633 Ion633 Buna seara, Vecinul din spatele casei... A decedat... Moștenitorii au vândut terenul, noul proprietar Vine cu pretenții că hotarul din spatele casei ... (vezi toată discuția)
Se poate numi efractie? DORUSTA DORUSTA Am convenit cu vecinul sa tarusam limita dintre proprietatile noastre. Am adus topograf, a fost de acord cu accesul si pe proprietatea sa, dupa care i-am spus ... (vezi toată discuția)
Care este distanta legala intre doua fantani ? Nettied Nettied Buna ziua! Am o fantana aproape de gard care a secat imediat ce vecinul si-a sapat fantana in linie cu a mea, insa la o adancime mult mai mare . Va ... (vezi toată discuția)