Bună seara, sunt in proces de divorț. Între timp, am plecat din tara și am lăsat avocatului împuternicire pentru a mă reprezenta. Primul termen s a stabilit luna viitoare. Știu că dacă nu mă prezint la înfățișări trebuie sa dovedesc cu documente că sunt plecata. Întrebarea mea este daca avocatul meu poate incheia divortul prin acord înainte de termen și fără a oferi documente privitoare la faptul că nu sunt in tara, doar cu împuternicirea avocațială? Mulțumesc
Doar la termenul de judecata se poate finaliza divortul.
Avocatul poate incerca sa va divorteze mai repede dar este destul de complicat.
De regula, exista un cost suplimentar pentru urgentare intrucat o urgentare este mai greu de obtinut decat divortul in sine.
Vedeti ce zice avocatul deoarece aceste aspecte trebuie discutate cu avocatul de caz pentru ca orice informatie juridica ii dati dvs. nu inseamna ca el o va putea pune in practica.
Unele lucruri sunt foarte greu de facut.
procesul nu se poate finaliza decât la termen, pentru că nu puteți încheia tranzacție sau mediere pentru divorț.
absența Dvs. trebuie justificată, altfel cererea se va respinge ca nesusținută.
nu este lipsit de ingeniozitate modul în care v-ați gândit să ocoliți absența Dvs., dar nu se poate.
o variantă ar fi să facă soțul cerere reconvențională și să fie admisă cererea lui, chiar dacă se respinge a Dvs. propun asta pentru că înțeleg că aveți acord.