avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

Buna ziua in urma cu cateva luni am deschis o firma . apoi am cesionat-o la cesionare nu am dat importanta sediului social . apoi am luat legatura cu cel ce a luat-o dar nu vrea sa schimbe sediul social . cum as putea rezilia acel contract fara acordul lui ?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 10:28, 15 Septembrie 2019
Pai si unde incetez acel contract ? Ca am umblat pedte tot si nimic

Bogdan Costache a scris:

Da, si dvs in calitate de proprietar, incetati contractul de comodat incheiat cu societatea (la care nu mai sunteti asociat).

Cu stima,

Am scris mai sus care este primul pas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social srl Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Un s.r.l. cu asociat unic cesioneaza toate partile sociale pe care le detine. Se opereaza la Registrul comertului aceasta modificare. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat il_so il_so am si eu o mare problema...cum sa fac sa reziliez unilateral un contract de comodat?firma este a surorii mele si are sediul in apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)