avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fond

În 06.09.2019 a apărut pe internet o hotărâre la care vreau sa fac apel. prin posta încă nu am primit, am termen 10 zile ce as putea face?? În ziua în care apare pe net se trimite și cu posta?? Sau mai durează???
Cel mai recent răspuns: pap , utilizator 14:48, 15 Septembrie 2019
Va rog frumos ma ajuta și pe mine cine, în 6 s a pronunțat hotărârea pe net am văzut, dar acasă nu am primit cât durează pana redactează instanta și cum pot întra în posesia ei
De la data cand apare pe net pot sa treaca luni de zile pana se comunică,termènul curge de la data comunicării către dvs prin posta..Hotărârea respectiva nu avea cum sa fie motivată într-un termen atat de scurt.
Asa scrie pe hotărâre cu termen de apel în 10 zile

Și dacă nu primesc nimic în posta, am mai pățit asa tot în acest proces era al 2 termen și eu habar nu aveam, adică de unde știu eu cât trebuie sa aștept?
Și dacă nu primesc ce ar trebui sa fac asta ma neliniștește??? Mulțumesc din inima de raspuns

Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul termen depunere apel- termen motivare apel oanaportar oanaportar Va rog frumos sa imi spuneti: - pentru furt, cf. Noului Cod penal si Noului Cod de Procedura Penala, cum se calculeaza termenul de depunere a Apelului ... (vezi toată discuția)
Cat timp dureaza de la terminarea redactarii hotararii pana aduce postasul plicul?? aidu aidu Scuze daca nu suna tocmai ca o tema juridica :) Am fost plecat de acasa si postasul aduce unei vecine corespondenta. Am termen de declarare apel 10 zile... ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)