Un polițist de la brigada rutiera nu vrea sa mi dea drumul la dosar în contextul în care am dat toate declarațiile, atât de suspect cât și de inculpat. Ce trebuie sa fac în acest caz?
Daca vreti sa urgentati incercati sa va angajati avocat specializat pe urgentari.
Este bine sa stiti ca este mai complicat decat pare...si este posibil sa fie necesar ca avocatul sa insiste.
Sunt implicat într un dosar de art 336, am 4 luni de zile de când aștept sa ajungă dosarul la judecătorie, menționez ca am făcut și un acord de recunoaștere și este prima abatere, îmi puteți da un sfat în ceea ce privește cazul meu?
Daca ati facut acord de recunoastere a vinovatiei nu o sa dureze prea mult.
Este bine sa intelegeti faptul ca, procurorii au cazuri mult mai importante decat cel al dvs. si sunt foarte ocupati.
Credeți că are rost sa mi i au un avocat sa urgenteze procesul, am 4 luni de zile de când stau fără carnet și cred ca incurand o sa mi pierd serviciul din aceasta cauza....
dosar alcoolemie
dragos2292
Buna seara. As dori sa stiu daca am vreo sansa de a scapa mai usor ( fara dosar penal , sau macar cu suspendare)daca am avut 0.61 alcool pur in aerul expirat ... (vezi toată discuția)