avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort în instanță
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort în instanță

Buna ziua,
În luna februarie am băgat divort cu minor in instanță. In luna aprilie am renuntat la divort deoarece ma convins sa ne împăcam.
As vrea sa divort si vreau sa stiu daca pot redeschide procesul din luna februarie sau cum trebuie sa procedez.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O noua actiune trebuie formulata.
Da, foarte probabil va trebui sa deschideti un nou proces de divort cu toate cheltuielile aferente.
Daca ati avut avocat este bine sa il intrebati pe el care este situatia juridica exacta si ce ar fi de facut in raport de situatia juridica concreta.
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori emy_lya77 emy_lya77 acum 2 ani am bagat divortul cu minori.SA TERMINAT HOTARANDU-SE CA MINORULSA RAMANA LA MINE,DAR A FACUT RECURS.DE FRICA CA IMI VA LUA COPILUL AM HOTARAT SA MA ... (vezi toată discuția)
Bună seara în data de 3 .01 .2024 am intentat divorț de soțul ... Bode ioana Bode ioana Bună seara în data de 3 .01 .2024 am intentat divorț de soțul meu am stat separat după acea ca ori ce om am încercat și ne -am împăcat în luna ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru divort liliiiii liliiiii buna ziua..am bagat cererea de divort pe 5 februarie,am primit primit o citatie de la tribunal ca prima infatisare va fii pe 5 aprilie,dar am mai primit o ... (vezi toată discuția)