avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara în data de 3 .01 .2024 am intentat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara în data de 3 .01 .2024 am intentat divorț de soțul ...

Bună seara în data de 3 .01 .2024 am intentat divorț de soțul meu am stat separat după acea ca ori ce om am încercat și ne -am împăcat în luna aprilie țin să menționez că în luna aprilie am avut primul termen de judecată și atunci i -am zis d -nei judecător că ne -am împăcat și de atunci nu ne -am mai prezentat la al doilea termen ,dar lucrurile între noi nu merg bine și vreau să știu dacă procesul de divorț mai este valabil sau trebuie să intentez din nou ? E un an și câteva zile de când am depus actele de divorț ,mai exact vreau să știu dacă e mai valabil dosarul ?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2025
Bode ioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 23:38, 20 Ianuarie 2025
Trebuie sa deschideți un nou proces de divorț, adică sa reluați procedura de la zero și sa prezentați motive noi de divorț.
Contactați un avocat sa va sprijine în acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hărțuire și divorț. cum e bine să acționez în instanță? cristinamaria1989 cristinamaria1989 Buna ziua! cu o intrebare va deranjez si eu. Vreau sa divortez de sotul meu, dupa 5 ani de casnicie. M-am gandit la divort cu partaj, el promitandu-mi anumite ... (vezi toată discuția)
Retragere actiune divort denisa15 denisa15 Buna ziua! Am urmatoarea problema: am intentat actiune de divort si avem prima infatisare la sfarsitul lunii iunie. Intre timp, ne-am impacat si am introdus ... (vezi toată discuția)
Divort în instanță Anapatrick Anapatrick Buna ziua, În luna februarie am băgat divort cu minor in instanță. In luna aprilie am renuntat la divort deoarece ma convins sa ne împăcam. As vrea sa ... (vezi toată discuția)