avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Timp pentru cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Timp pentru cercetare penala

Cit timp au dreptul procurorii sa tina pentru cercetare un dosar?
Ce se poate face pentru a scurta acest timp?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anca2710 , utilizator 21:08, 18 Noiembrie 2006
Ati fost la Parchet sa va interesati de dosar?
Multumesc .
Am fost si procuroarea de serviciu a fost foarte amabila si mi-a spus sa astept acasa raspunsul.
Am mai fost, am lasat si o cerere in acest sens si tot nu au finalizat nimic.
Am scris si pe sit la ministerul public si acestia mi-au raspuns ca au trimis solicitarea mea la parchetul respectiv si tot nimic.
Poate imi dati o idee.
Cu stima,
Paul
ma intereseaza si pe mine cat timp dureaza cercetarea penala in cazul unui santaj .politistul impreuna cu un martor au ascultat convorbirea telefonica prin care ma santaja.politia a organizat flagrantul au scris pe bani SANTAJ,el a luat banii,politia intervenit ,i-a luat banii si a trimis dosarul la parchet.din octombrie se afla la parchet .eu nu sant parte civila.politia se ocupa de caz ,ei au trimis la parchet.eu cum aflu rezolutia?cand se judeca procesul?cat dureaza urmarirea penala?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Abandonul de familie alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua! am depus o plangere penala la parchet pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie.de 5 luni nu am primit nici un raspuns, am fost la ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa adrianag10 adrianag10 buna seara.pe data de 26 aprilie 2011in urma unui accident auto,,m-am ales cu un dosar penal pt vatamare corporala din culpa.Dosarul a stat pana pe 8feb ... (vezi toată discuția)