avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Anulare dobanzi si penalitati ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Anulare dobanzi si penalitati ANAF

Am achitat in 2018 suma principala datorata (5000 lei) si as dori sa stiu daca potrivit noii amnistii beneficiez de stergerea penalitatilor si dobanzilor in valoare de 13.000 de lei?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:43, 16 Septembrie 2019
Da.
Trebuie sa vedeti ce lege era valabila anul trecut, adica la data cand ati achitat dumneavoastra si la ce datorii se referea, adica in legea aceea trebuia sa scrie ca se refera a datoriile de pana la data de......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desi firma nu are activitate din 2007, am datorii la stat. este posibil si normal? eu12345 eu12345 Buna ziua! In febr 2006 am infiintat un SRL care a functionat pana la 31 dec 2006; pana in martie 2009 am depus declaratia 100 pe venit zero.In dec 2010 ... (vezi toată discuția)
Un srl a depus notificare pentru a beneficia de amnistie DianaA27 DianaA27 Buna ziua, Un SRL a depus DNotificare pentru a beneficia de amnistie fiscala. Dupa ce a depus notificarea(in aceeasi zi), administratorul a fost sunat de ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire salariu CristiCretu CristiCretu Buna ziua O nelamurire am. In 2005 am contractat un credit pe care nu l-am achitat. In nov 2015 am primit o hotarare de la executorul judecatoresc pt poprirea ... (vezi toată discuția)